Орлин Павлов бесен на ВиК

Орлин Павлов бесен на ВиК
Гласувайте за статията

Певецът и актьор Орлин Павлов скочи на „Софийска вода“ за надписани сметки. Той сподели, че става дума за къщата на роднините му, които са били ощетени с около 200 лева.

За случая звездата сподели първо в Инстаграм, подчертавайки, че става дума за „чисто изнудване“.

„Има някакви 200 кубика вода отгоре по наши изчисления. Трябва да отида, да проверя и да разбера, че грешката не е в нас. Това е семейна къща. На адреса са нашите майка ми, баща ми, баба ми и дядо ми, вуйчо ми и леля ми… И тези 200 кубика са изтекли отнякъде, а откъде – нямам идея. Имаме водомери, никой не краде вода. Има разлика в отчитането, а тези кубици се разпределят. Майка ми трябва да плати 150 лв., вуйчо ми има 190 лв., ще разбера и другите надценки. Струва ми се нелогично, това не е оставен апартамент.

Хората живеят там, аз ходя редовно, няма забравено казанче например… Да, ние можем да помагаме не родителите си, но има хора, което не могат“, допълни Павлов пред „Телеграф“.

42-годишиият творец сподели, че ще си търси правата, ако е необходимо. „Преди да подам жалба, искам да се убедя, че грешката не е в нас. Ще ги платим, но после пак ще има – имате да давате. Искам да съм сигурен, яд ме е и бях емоционален, но има хора които не могат да си го позволят. Водата в нито един случай не е евтина“, допълни той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар