Как Кейт Мидълтън допринесе за драстичното повишаване на цената на…

Как Кейт Мидълтън допринесе за драстичното повишаване на цената на…
Гласувайте за статията

Преди това моделът струвал едва 17 паунда

Колкото и невероятно да звучи, херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън допринесе за драстично увеличаване на цената на рокля.

За никого не е тайна, че изборът й на дрехи винаги е вълнувал всички.

Кейт Мидълтън

Преди това моделът струвал едва 17 паунда

Досега Кейт Мидълтън се появяваше както в скъпи, така и с достъпни рокли. Поради тази причина дамите я обичат особено много. В нередки случаи се случва някои модели да се разпродадат за броени часове, след като херцогинята ги облече.

Сега тя се появи в Лондонския университет с рокля, която често носеше миналата година. Този факт накара мнозина да кажат, че отново е заслужила прякора „пестеливата херцогиня“.

Става въпрос за модел от „Zara“, който струва едва 17 паунда. Към днешна дата обаче въпросният модел може да бъде закупен само онлайн и то на много по-висока цена. Разбира се причина за това е, че Кейт Мидълтън се появява неколкократно с въпросната рокля.

Сивата карирана рокля е идеална за този преходен период. Това, което й придава особен чар, е яката, която се връзва, както и плисираното дъно. На фона на този модел, перфектната й фигура изпъква още по-добре, пише blitz.bg.

Кейт Мидълтън

Междувременно става ясно, че Елизабет Втора приема с радост новината, че именно Кейт ще седне един ден на трона й.
„С течение на времето Кейт доказа на Елизабет, че може да ѝ се има доверие и двете развиха страхотни отношения“, разкрива източник от двореца пред „Us Weekly“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар