Честито: Камелия стана новодомка на самия морски бряг! (още подробности)

Честито: Камелия стана новодомка на самия морски бряг! (още подробности)
Гласувайте за статията

Камелия с нов дом на морето!

Цяло лято в апартамент на първа линия на морето се шири Камелия, пише вестник „България Днес“. Фолкпевицата се сдоби с шикозно жилище на самия плаж „Нестинарка“ край Царево.

Камелия

Камелия си купи тузарски апартамент на морето

С нея плътно е и мъжът й Цветин. Камелия използваше имота като лятна резиденция, докато въртеше почти всяка нощ участия по Черноморието.

Апартаментът е с невероятна панорамна гледка към живописен залив. Намира се на последния пети етаж в известен хотел, построен на самия пясък.

Разполага с голяма тераса, на която певицата и любимият й често били забелязвани да вечерят.

Не е ясно дали Камелия е откупила апартамента за постоянно, или го е взела с дългосрочен наем само за летните месеци. Иначе тя и Цветин живеят в просторна къща в София.

Столичният им имот се намира на тихата уличка „Черни Лом“ в квартал „Банишора“ и разполага дори със собствен малък басейн.

Докато работи по морето, Камелия рядко се прибира в София. Тя се е влюбила в плажа „Нестинарка“ и затова предпочита да остане там с месеци.

Плажната ивица е една от най-големите в близост до Царево. Тя е дълга около 550 метра и широка 90 метра. Намира се в южната част на града, в близост до квартал Василико.

Току под прозореца на Камелия в морето се зауства малката рекичка Лисово дере. Тя образува типичен лиман, отделен от морето с пясъчна коса. Фолкаджийката често се любува на природата край Странджа и заснема видеа, които публикува в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар