Гери-Никол се разчекна буквално! (още разкрития)

Гери-Никол се разчекна буквално! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Гери-Никол се разчекна от лиготии и позьорство!

Съвсем се разпищоли Гери-Никол и я хванаха мартенските мераци… наесен. „Яката дупара“ се раздава „на макс“ по нощните заведения и показва отблизо как се случват нещата.

Гери-Никол

Яката дупара Гери-Никол се раздаде изцяло в лиготията

Първо пусна кратко видео, в което ближе и налапва червен балон, после се показа как се е качила в скута на гаджето, а тоj страстно мачка онова, дето тя го възпя, пише „България Днес“…

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Гери-Никол се разчекна буквално! (още разкрития)”

  1. Свиня Дебела

    окт. 11. 2021

    Дебелото джудже с голямта сплескана проскубана глава Гери Сопол, няма гадже и този си призна, че му плаща за да лъже, че и е гадже. Дебелата пача Гери Сопол сама си плаща за измислени от нея лъжи и после гледа хората в очите и продължкава да ги лъже най-нагло, все пак е долна лъжкиня и измамница и не може, ако поне 10000 на ден не излъже и измами хората! Сланинестото джудже с огромнта манерка прилича на леля на 60, ние мъжете не харесваме такива груби слнини, а и е мнгоо проста и нагла свиня!. Вече никой не и обръща внимние и се чуди, кой смотаняк да примами да лъже, как са гаджета и много била щастлива срещу заплщане естествено. Кави готини мацки има па не се чепт, а тая грозница и бездарница не може, ако не си покаже мазните слнини и да ги тресе най гнусно и пошло. Разни мма бойци се оплкаха, че дебелата свиня гери СОПОЛ била казала, че завижда на другите момичета, че са харесвни а тя не е. И след това я изгонили и и казали марш мършо миризлива, свиня гнусна и се насрала от яд. Много и се иска готини мма ама няма те, не я харесват тоя бидон с лайна хахах.

  2. Това пластмасово джудже Сопол като и е приякура преди време заплашваше Дани с какви ли не методи от яд че виски разбраха какво смрадливо редко лайно е и как лъже яко. Това меризливо проскубано джудже е яко злобно и просто и си мислеше че като заплашва хорта на някой му пука плаши гардите тоя слон кух. Даже си била пускала луъжи как дани имал криминлани регистрци тя да не лае за дани а да си каже за нейнитек крими регхистрци дето я

  3. Toвa плacтмacoвo джyджe Coпoл ĸaтo и e пpияĸypa пpeди вpeмe зaплaшвaшe Дaни c ĸaĸви ли нe мeтoди oт яд, чe вcичĸи paзбpaxa ĸaĸвo cмpaдливo peдĸo лaйнo e и ĸaĸ лъжe яĸo. Toвa мepизливo пpocĸyбaнo джyджe e яĸo злoбнo и пpocтo и cи миcлeшe, чe ĸaтo зaплaшвa xopатa нa няĸoй мy пyĸa, плaши гapдитe тoя cлoн ĸyx. Дaжe cи билa пycĸaлa лъъжи, ĸaĸ Дaни имaл ĸpиминлaни peгиcтpации. Тази дa нe лae зa Дaни, a дa cи ĸaжe зa нeйнитe ĸpиминални peгиcтpации дeтo с парите от измаите и дрогата дето пласира родата и си плаща на скъпи адвокти да я прикриват. Гледа хората в очите и най-нагло ги лъже много нахална, гнусна лъжкиня и измница е и умира от яд, че мма бойците, не я харесват и я гонт и унижават. Даже няколко мма бойци от агитката на софия запад се оплкваха, че дебелото джудже била казвала, че завижда на другите момичета, че те са харесвани а тя не и те я изгонили и и казали: „марш мършо гнусна гладай си работата ти си незначителна и грозна пача“ и тя се насрала от яд ,че е насрана въздухарка и избягала да се крие преди и други хора да чуят и видят, какво леке е и как злобе и как завижда и я обиждат и гонят от всякъде..

Добавете коментар