Лили Иванова хвърли луди пари за…! (виж тук)

Лили Иванова хвърли луди пари за…! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лили Иванова обича да си угажда!

Естрадната прима Лили Иванова e броила цели две хилядарки за боти с кристали. Това разкри самата тя на страницата си във Фейсбук. Певицата публикува снимка от концерта си в Античния театър в Пловдив, с който откри тазгодишното си турне.

Лили Иванова

Лили Иванова пръска пачки за капризите си

Рециталът й се прочу след Фейсбук статус на журналиста Георги Тошев, под който зрители се оплакваха, че не са доволни от изпълненията й, някои дори я упрекваха, че е пяла фалшиво, а най-запалените я защитиха, че имало проблем с техниката.

Изпълнителката на вечните хитове „Осъдени души“ и „Стари мой приятелю“ изчака да мине шумотевицата около скандала, за да се похвали с новите си придобивки.

Официалната им цена е 1960 лв., а в момента са намалени с 30% на 1372 лв. Спестявате 588 лв., казват от фирмата вносител. Дамските боти с кристали са произведени в Италия от 100% естествена кожа и текстилна ластична материя, имат остра форма, тънък 10 см ток, а височината на профила е 20 см.

Вносителката Пенка Маджарова е в бранша от 30 г. Самата тя е живяла в Италия, където е станала представител на някои от най-квалитетните марки обувки.

Бизнесът й е суперуспешен и справка от отчетите й показва, че преди пандемията приходите й не са падали под 4 милиона лева годишно. Рекордът й е 5,4 млн. лв. нетни приходи за 2017 г.

Екстравагантните обувки са слабост на не една и две звезди в родния шоубизнес. Сред тях е и поп кралят Емил Димитров. Легенди се носят за прословутия му концерт с Лили Иванова в зала „Универсиада“ през 70-те.

Той е излъчван директно по Българската национална телевизия, но още в самото му начало е прекъснат и вместо него е пуснат съветски филм, пише „Телеграф“.

Причината се оказала визията на певеца на „Моя страна, моя България“, която е разгневила „началството отгоре“. Певецът е бил облечен в бял костюм в стил „Елвис Пресли“, а в токовете на обувките му са плували рибки.

Номенклатурата тогава е смятала за абсурдно музикантът да показва западно буржоазно влияние и на мига е набрала петолъчката да спре предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар