Тони Димитрова изрева срещу БНТ: Къде е Драго, бе?! (още подробности)

Тони Димитрова изрева срещу БНТ: Къде е Драго, бе?! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тони Димитрова си иска Драго Чая, а не Мира Добрева!

„Къде е Драго?“ Само с този кратък въпрос Тони Димитрова успя да разбуни духовете в интернет. Въпросът й се отнася за една деликатна тв тема – липсата на Драго Драганов от предаването „БНТ на 60“, което се излъчва всяка събота и неделя.

Тони Димитрова

Тони Димитрова си иска Чая

И представя Златния фонд на БНТ, в който са документирани незабравими моменти от последните 60 години на националната телевизия.

Предаването бързо набра популярност благодарение на харизмата на Драго Драганов и интересните гости, с които говореше. Да, но последния уикенд на екран вместо Драго Драганов цъфна Мира Добрева.

Името на Драганов все пак се появи във финалните надписи и фигурираше в графата „редактори“. В тв средите се шушука, че смяната не е само временна, а Мира Добрева поема шоуто и рокадата е взета тихомълком.

Приятелите на Тони Димитрова, които гледат „БНТ на 60“, не са доволни от тази смяна. „Развалиха хубавото предаване“, „Голяма грешка направиха“, „Казват, че незаменими хора няма, но в случая с Драго Драганов и това предаване не е така – той е незаменим“, „Спирам да гледам предаването без Драго – той беше половината предаване!“.

Ажда Чаушева, дъщерята на големия Мустафа Чаушев, също се включва към бойкота на Тони Димитрова: „Всички това се питаме, Тонитка. Без Драго нямам намерение и да си пусна предаването. Абсурд!“

По-любопитното е, че на стената на Тони Димитрова са недоволни от избора на Мира Добрева за водеща: „Докато я видя тази Мира и… каналът сам се смени“, „Развалихте предаването с Мира!“.

Мира Добрева е сред най-активните в социалните мрежи лица на БНТ и движи кампанията си за столетниците, с които се среща и разговаря из цяла България, но неотдавна попадна в публичен скандал.

Преди няколко седмици тя обясни, че искала да влезе с кучето си в хижа, но по думите й била „изпъдена“ и се наложило да „зъзне“ пред хижата.

„Когато действителността те сблъска с нискочели безсърдечни печалбари и се наложи да поседиш малко на циментовата площадка пред хижа, чиято цел принципно би трябвало да приютява хора в бури и природни стихии…

Е, аз бях с куче, затова бях натирена под козирката. Обаче и от тази ситуация разбрах нещо ценно: моите приятели стояха с мен и зъзнахме заедно, въпреки че те щяха да бъдат допуснати до изисканото вероятно пространство в планинската къща“, жалва се Мира Добрева.

Малко по-късно хижарите заявиха, че думите й изобщо не са верни. Подслон е осигурен, просто Мира Добрева и приятелите й не са били допуснати до столовата с кучето на Мира заради разпоредби на РЗИ. Все пак не може с животно на място за хранене.

Стилист Капанов: Хубаво, че махнаха Драго. Заради него не гледах предаването.

Един-единствен от приятелите на Тони Димитрова, изказали отношение към ситуацията с предаването по БНТ, се радва, че не вижда Драго Драганов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар