Николета Лозанова и Ники Михайлов избягаха от БГ: Няма да ви кажем къде! (виж тук)

0

Николета Лозанова и Ники Михайлов крият упорито локацията си!

Ники Михайлов и Николета Лозанова си подариха романтично бягство. Двамата използват няколкото почивни дни на вратаря, за да отидат на топло.

Николета Лозанова
Ники Михайлов заведе Николета Лозанова на топло

Този път моделката държи да запази в тайна място на пътуването. Затова отбелязва локацията с „някъде по света“, „няма да ви кажа“ и „някъде там“.

Двама са се настанили във вила, която позволява пълно усамотение. Тя е обградена от гора с маслинови дървета, разполага с басейн на двора с изглед към морето.

„Няколко дни в рая“, похвали се Лозанова. Факт е че вилата е толкова усамотена, че тя спокойно може да разтвори огромните прозорци на банята докато си взимам вана. Под снимките на Николета вървят предложения за романтичното място на което тя и Ники Михайлов избягаха.

Вариантите са многобройни – Кипър, Гърция, локации в Италия, Турция, Португалия. Николета вся допълнителен смут, като лайкна всяко едно от предположенията.

Преди ваканцията миската бе в Париж. Там посети няколко от ревюта на Седмицата на модата във френската столица. Сетне мина и през Рим, пише вестник „България Днес“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.