Гери-Никол с гаджето в града на любовта! (облечена е като принцеса)

3

Гери-Никол във Венеция с новия си любим!

В най-романтичния град отиде Гери-Никол с новото си гадже. Яката дупара и тайнственият мъж, пленил сърцето й, са на почивка във Венеция.

Гери-Никол
Гери-Никол определено се радва на живот като на принцеса

Влюбените гълъбчета се наслаждават на плаване с гондола из каналите на града на любовта. За няколко дни във Венеция те успяват да обиколят повечето от забележителностите, сред които и… музеи.

А вечер се наслаждават на невероятно вкусната местна кухня, гарнирана с италианско вино. Това е първа романтична почивка за Гери и новото й гадже. Певицата и половинката й не са сами. С тях е и друга двойка, с която са изключително близки.

Варненската изпълнителка и новото й гадже са заедно от няколко месеца, а нещата между тях ставали все по-сериозни, издават близки до Яката дупара.

Гери още не искала да издава кой е новият мъж в сърцето й. Тя не официализира веднага и предните си връзки с рапъра Капо Верде и ММА боеца Дани Илиев.

Гери-Никол отново прикова погледите към себе си. Ала този път не с разголени снимки на пищната й гръд или на яката дупара. Варненската певица се разходи из Венеция с маркова рокля, чиято цена е близо 1000 долара, показа проверка на вестника.

Облеклото на световноизвестния дизайнер е плътно по тялото на Гери. Черната рокля е последен писък на модата. Няма огромно деколте, с което сме свикнали певицата да се разхожда насам-натам.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. Тая дебеата пак я тресе шизофренията, какви принцеси какви 5 лв? Облякла се е в някаква дрипа и си мисли, че е нещо а е въздух под налягане много е жалка. Има много готини мацки дето са яко богти и не казват, че са прицнеси, а това свине принцеса била хахах . Мали не бях виждал дебела принцеса с късо тяло и огромна както на мъж глава с рядка мазна коса хахах и прикачени перуки с 2 тона евтин грим и операции хаххахх Пак е изтървала да си пие хапчетата и я тресе шизофренията хахах. Тая не е добре с главния мозък да си фанзтазира, че се облича като принцеса Тия дрипи ги носят само бедни жени и то от най-долнопробните труженички, а за дрехи на прицнеса не може дори и да си мечтае! В града на любовта била уж, само тя ли е била там колко момичерта и то супер бедни са били там, ама горкта си фантазира, че е богата хахах смешница.Нали уж щяла да се реализира в Америка това гюбре прадливо? Но нали и биха шута и от там и подви опашката и са продължава да лъже и да си фантзира измислици. Това не и е България тя тука е парцал камоли из чужбина, там па хептен няма шанс. Тука че си плаща с парите на родата и от измами и кражби и пак не може да пробие, камоли без тия пари и за чистачка на лайна не става, толкова е смотана и проста. Само в болните и фантазии си мисли, че е нещо. Ние мъжете не харесваме нископърдящи дебелни с огрмни задници и глави. Преди като плащаше на Дани от крадните и пари за да лъже той, че и е гадже тази си измисляше какви ли не лъжи за него, а са па хванала уж второ гадже, но и той раздухва наляво и надясно, как е по сметка с дебелта. Така че тия лъжи колко е желна, да си ги разправя на някои прости както нея. Да не се напъва да лъже, щото няма кой да и се върже.

  2. Сланината казва

    Как си вярва че е на върха и е в топа не е истина.Не може да пее грам и само пари са и в главата.Ужассс

  3. Луда свиня казва

    Най-долния боклук в държавата

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.