Вживя се: Йоанна Драгнева се прави на Кейт Мидълтън! (още подробности)

0

Йоанна Драгнева копира съпругата на принц Уилям!

Изключително изтънчени избори прави Йоанна Драгнева. Лъчезарната певица е в очакване на своето второ дете и вече е стартирала подготовката за новия член на семейството.

Йоанна Драгнева
Йоанна Драгнева си хареса ВИП бебешка количка

Именно по време на пазаруването за бебето Йоанна избра да си представи, че е Кейт Мидълтън или поне да се доближи малко до кралската особа.

Драгнева избра да купи количка, чиято марка е любима на английската династия от 1877 г. насам. Количката за нероденото й дете е с колосалната цена от над 2000 лева.

„Кейт Мидълтън е отгледала децата си и се ползва от цялото кралско семейство от 1877 г. насам!“, хвали се с покупката си Йоанна, която беше общински съветник в Столична община.

Макар двегодишната й дъщеричка Аннмари да не е била отглеждана като малката принцеса Шарлот, малкото й братче или сестриче ще бъде обсипано с внимание като принц Джордж.

„И ние можем да се почувстваме като част от кралската фамилия“, отдъхва си половинката на телевизионера Мирослав Димитров. Певицата и тв водещият очакват второто си дете през февруари.

Двойката съобщи щастливото събитие на втория рожден ден на бъдещата кака. Макар Аннмари да е все още малка Йоанна и Миро я подготвят за най-важната роля в живота й. Те споделят, че всеки ден обясняват на дъщеричката си какво й предстои, пише вестник„България Днес“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.