Камила се оказа безмилостен мафиот

0

Успя да осъществи безпроблемно плановете си

Камила Паркър-Боулс, която понастоящем е официална съпруга на принц Чарлз, се оказа безмилостен мафиот.

За никого не е тайна, че темата за смъртта на принцеса Даяна продължава да е сред водещите, при все, че тя напусна този свят през 1997 г.

Животът и смъртта й са пълни с множество въпроси, на които обществото все още търси отговорите.

Камила
Успя да осъществи безпроблемно плановете си

Ежедневно различни кралски източници изнасят различна пикантна информация, която понякога хвърля обществото в шок.

В последните дни изтекоха данни за много хитър ход на настоящата съпруга на принц Чарлз – Камила. Всеизвестен е фактът, че през цялото време, докато той беше женен за Даяна, Камила беше негова любовница.

Оказва се, че херцогинята на Корнуол е приложила много хитър „мафиотски трик“ по отношение на Лейди Ди, докато тя все още е била жива.
Според писателка, херцогинята е разбрала за годежа на Даяна и принц Чарлз и оставила бележка „Такава вълнуваща новина. Бих искала да погледна брачната халка“.

Това е тактика, подобна на тази на главната героиня Реджина Джордж от филма „Подли момичета“, заснет през 2004 година.
Според писателката какъвто и брак да е сключил Чарлз е нямало да бъде силен именно заради подлите ходове и хитрости, прилагани от Камила.

Припомняме, че принцеса Даяна загина при автомобилна катастрофа в нощта на 31 август 1997 година в Париж. Тогава автомобилът, в който тя пътува, се блъсна в тунелна стена. При инцидента колата им е преследвана от папараци, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.