Гери-Никол за гаджето: Никой не може да ни спре!

Гери-Никол за гаджето: Никой не може да ни спре!
Гласувайте за статията

Гери-Никол е лудо влюбена!

Поп дивата Гери-Никол най-накрая призна, че има нов мъж в живота й.

Както от седмици се залага в светските среди, това е моделът Мартин Гешев. Певицата потвърди слуховете, след като качи снимка с гаджето, на която го е прегърнала, а той дори е сложил ръка на дупето й.

Под кадъра Гери написа: „Никой не може да ни спре! Защото любовта ни е истинска и без никаква сделка“.

Според запознати именно с него певицата е била на романтично пътешествие във Венеция през изминалата седмица, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Гери-Никол за гаджето: Никой не може да ни спре!”

  1. Тая не спря да навира на хората в очите пошлия и и жалък живот! То от километри личи, че всеки я използва за пари, след като я оберат и бият шута и накря ореве и опардя всичко, че пак е зарязана и използвана само заради парите. На никой не му пука за нея и купените и измислените от нея статии пълни с лъжи и фантазии. Тя с пари па не я искат камоли без пари, добре че им дава на родата и от парите придобити от дрога и измами иначе за на никъде не е С парите от измамите си плаща и измислените и купени наградки и всичко останало. Иначе каква бездарница е зачистачка на кенеф само става, да рине лайна и нищо от нея не става. А и тоя е някакъвв цинго манго фук от малата изпаднал и с тоя ли се хвали? Боже колко е проста хахахха И каква е смешна градинско джудже с огромен задник и глава с рядка коса ужас и после се чуди защо, никой не я харесва и се налага да им дава пари за да лъжат че я харесват..

  2. На никой не му пука за купените и и измисление от дебелто джудже с огромния гъз и плешива проскубана глава измисление стати, който навира на хорта в очите да си ги муше в пръдливия насран фар и да ,не знаива хорта с такива отреки както нея!

Добавете коментар