Бомба: Мария Игнатова разказва за драмите с Рачков в моноспектакъл! (виж тук)

Бомба: Мария Игнатова разказва за драмите с Рачков в моноспектакъл! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова ще разкаже историята си с Димитър Рачков!

Раздялата между дългогодишната любима двойка на публиката Димитър Рачков и Мария Игнатова ще бъде разиграна на театър.

Мария Игнатова

Мария Игнатова разкрива истината за връзката си с Рачков

Тя е част от сюжета на нов спектакъл, който блондинката подготвя заедно с кумата си Алекс Раева. Именно детективът в „Маскираният певец“ по NOVA разкри за предстоящите си планове.

„Подготвяме ново събитие с Мария Игнатова. Няма да издам нито какво ще е, нито кога ще е. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша“, загатна Раева.

Според колегите й от панела, именно Игнатова се крие под маската на Заека в музикалното шоу. От две седмици обаче той не се е появявал на сцената на „Маскираният певец“, което съвпада с периода от сватбеното пътешествие на Мария. Тя се омъжи за Ивайло Нойзи в края на септември, а Алекс й бе кума.

Самата Алекс Раева обаче се кълне в ефир, че не знае дали дружката й участва в предаването. Игнатова и Раева са дружки от много години – именно затова Мария покани Алекс да й кумува на сватбата.

Певицата е най-близката приятелка на блондинката, която също преди много години опита да пee и реализира няколко песни и видеоклипове. Затова пред нея може да сподели всичко, дори и най-тъжните си моменти около драмите с Рачков, които вече са зад гърба й, пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар