Рени ги заби: Искам собствена идентичност, не да бъда по калъп! (виж тук)

Рени ги заби: Искам собствена идентичност, не да бъда по калъп! (виж тук)
Гласувайте за статията

Рени е една от малкото, които няма да си режат носа!

Напоследък все повече звезди започнаха да полудяват по топ тенденцията, която тресе с особена сила света на фолкгилдията у нас – ринопластиката.

Сякаш почти не останаха изпълнителки от лекия жанр, които да не са кръцнали оттук-оттам носовете си, само и само да бъдат в крак с модната вълна. Всъщност има една и дори самата тя не се въздържа и сподели учудването си от тази истерия.

Става дума за фолкдивата Рени, която разбуни духовете в социалната мрежа със свой статус. В него тя изрази мнение по въпроса и хвърля светлина относно личните си намерения за промяна на собствения си нос.

Рени

Рени иска да бъде себе си, браво за което!

„Голямо шумене около ринопластиката при публичните личности у нас … само аз ли не искам да си пипам нослето?!“, чуди се тя.

Мнението ѝ, разбира се, предизвика стотици реакции от страна на последователите ѝ, повечето от които я поздравиха за решението ѝ да запази естествения си чар.

„Аз също смятам, че искам да имам собствена идентичност, вместо да се превърна в поредния клонинг“, категорична е 52-годишната певица. „Не ти и трябва. От хубави момичета се превърнаха във вампири. Не повтаряй грешките на другите, моля“, пише фен на Рени, а друг я подкрепя с думите:

„И браво за което. Човек е роден, за да бъде различен и сам по себе си оригинален. Прекрасна си такава, каквато си“.

„Вие все пак сте публична личност и е нормално да искате да изглеждате добре с напредване на годините. Коя жена не иска да изглежда добре!?

Е, все пак имайки предвид сцената, е нормално да се „барнете“ тук-там, но не мисля, че имате нужда от кардинални промени, иначе рискувате да се превърнете в поредното Барби. Моля Ви, не разваляйте това, което Господ ви е дал!!! Прекрасна сте!!!“, коментира трети, цитиран от Woman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар