Натали Трифонова бясна на колегата си Петър Бакърджиев! (още разкрития)

Натали Трифонова бясна на колегата си Петър Бакърджиев! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Натали Трифонова беше забъркана в любовна афера!

Синоптичката Натали Трифонова бе забъркана в пикантна интрига със своя колега от Би Ти Ви Денислав Борисов в ранния сутрешен ефир на телевизията.

Натали Трифонова

Бакърджиев разгневи Натали Трифонова

Миналия петък дългокраката блондинка и водещия на сутрешните новини по Би Ти Ви бяха изловени да пристигат заедно на работа в сградата на телевизията с джипа на Натали от спортния журналист Петър Бакърджиев, който обяви на всеослушание съмненията си, че нещо се случва между тях.

„Когато рано сутринта към 5,30 часа идвах с колата на работа, забелязах джипа на Натали пред мен. Вратата на джипа се отвори и аз видях един мъжки крак. Викам си: „Опааа“, после мъжко рамо – „Опааа“ и накрая от джипа излезе Денислав Борисов“, метна бомбата рано сутринта в телевизионния ефир Петър Бакърджиев.

Думите му предизвикаха бурен смях у водещите Биляна Гавазова и Златимир Йочев, но пък видимо смутиха Натали, която нервно започна да си оправя косите с две ръце.

През това време Петър Бакърджиев, въодушевен от постигнатия ефект, продължи: „Какво ли са правили, къде са били – не знам, но влязоха заедно в студиото. Може да са гледали заедно тенис победата на Гришо“.

Другият замесен в интригата – Денислав Борисов, пръв се окопити от удара под кръста от Петър Бакърджиев. Водещият от Би Ти Ви побърза да защити честта на синоптичката:

„Нека не става интрига. Компанията която ни обслужва, таксиметровата, тотално се изложи. 20 минути съм чакал на дъжда на улицата да дойде таксито. Разбира се, Натали като истински приятел в нужда спаси положението. Отзова се веднага, дойде, взе ме и ме докара на работа“, обясни ситуацията Денислав.

Засегната от разказаната в ефир от Петър Бакърджиев история, Натали Трифонова му потърси обяснение малко по-късно.

„Ти си голям интригант! Постоянно искаш нещо пред зрителите да ме изложиш. Ти не може наши истории да ги плямпаш така в ефира“, скара се блондинката на спортният журналист уж на майтап.

Едва в този момент Натали получи подкрепа от Златимир Йочев, който се сети, че можел да разкаже история за едни цветя и да направи интрига на Петър Бакърджиев. Биляна Гавазова също смъмри колегата си от спортния отдел за „голямата му уста“.

36-годишният Денислав Борисов има репутацията на един от най-красивите мъже в нюзрума на Би Ти Ви. Роденият в Разлог журналист поддържа перфектно мускулесто тяло, което постига с ежедневни двучасови тренировки във фитнес залата.

В нюзрума на телевизията обаче отдавна се говори, че хубавия Денислав няма особен афинитет към колежките си. Някои дори го подозираха в близост с началника му Антон Хекимян.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар