Вики от Мастило цял живот трябва да благодари на Рая Пеева! (ето защо)

Вики от Мастило цял живот трябва да благодари на Рая Пеева! (ето защо)
Гласувайте за статията

Рая Пеева буквално е откривател на Вики!

Рая Пеева е виновна Вики Терзийска да стане толкова успешна певица. Чаровната блондинка, която освен актриса е и водеща, удря едно рамо на музикантката в началните години на кариерата й.

Рая Пеева

Рая Пеева е открила Вики Терзийска

Оказва се, че двете ги свързва дългогодишно приятелство. То датира от тийнейджърските години. И продължава до днес. Вики винаги ще е задължена на Рая, затова че я урежда в група „Спринт“, откъдето тръгна шеметната й кариера.

Още преди да стане популярна и нашумяла в България, Терзийска пее по никому неизвестни заведения. Там тя е забелязана от Рая Пеева, чийто баща в легендата на група „Спринт“ Пейо Пеев.

„Дойде при мен и ми каза, че е намерила момиче, което пее супер добре. Чула я на някаква изява в заведение. Препоръча ми я. Може да се каже, че Рая откри Вики Терзийска“, сподели пред вестник „България Днес“ таткото на водещата на „Преди обед“ Пейо Пеев.

Вики е взета в група „Спринт“ след съвета на Рая. Легендарният музикант Пейо Пеев шлифова Терзийска за сцената. И я превръща в истинско бижу.

Близо година Вики е част от бандата. По-късно тя става вокал на младата поп група „Мастило“. И жъне успех след ycпex. А станалото е история.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар