Заедно ли са Любо Киров и младият актьор Боян Арсов?! (още разкрития)

0

Любо Киров бил запленен от Боян Арсов!

Любо Киров е станал подозрително близък с един от най-талантливите ни млади актьори, дочу вестник „Уикенд”. Това е Боян Арсов, който преди две години взе „Икар” за най-добра водеща мъжка роля, преборвайки номинирания в същата категория Владо Пенев. Момчето участва в последния клип на певеца – „Целуни ме”.

Любо Киров
Двойка ли са Любо Киров и Боян?!

Младия Боян е станал причина менторът от „Гласът на България” да се раздели с дългогодишния си приятел Мартин, твърдят източници на „Уикенд”. Талантливият музикант бил силно впечатлен от Арсов, когото в артистичните среди наричат „момчето-театър”.

На своите 28 години той е постигнал изключителни успехи в професията си, за които много от по-възрастните му колеги дори не смеят да мечтаят.

Освен че е носител на най-престижната награда за артистични изяви в страната ни, както и на няколко международни отличия, той играе в Сатиричния театър, театър „Азарян” и на сцената на Софийската опера и балет в хитовите мюзикъли „Клетниците” и „Мамма миа”. Изявява се не само като актьор, но и като хореограф и костюмограф, работи и като асистент в НАТФИЗ.

Любо Киров, който е сред най-успешните ни и начетени музиканти, бил откровено респектиран от качествата на младия човек и искрено се възхищавал на интелекта, таланта и отдадеността му в изкуството.

Джийсън Брад Люис, известен от първия сезон на „Х Фактор” и риалитита като „Вип Брадър” и „Черешката на тортата”, кани Боян в клипа на Любо „Целуни ме”, който даде името на лятното му турне и на предстоящия му концерт в най-голямата българска зала – „Арена Армеец”.

Той е режисьор на видеото, в което участва и колежката на Арсов от Сатиричния театър – Стефания Кочева. Клипът излезе тази пролет, но той не е първият проект на Киров, в който участва Боян.

През 2019 г., малко след като младият мъж получава „Икар”, излиза видеото „Както преди”, в което актьорът се изявява. По-късно същата година се разчува, че музикантът се е разделил с приятеля си Мартин, с когото се твърди, че е делял жилището си.

Певецът и актьорът не са демонстрирали близостта си в публичното пространство. Нещо повече – Боян от години се движи в компанията на красива брюнетка, която се смята за негова официална половинка. Въпреки това обаче упорито се говори, че бил прекалено близък и със звездата от „Гласът на България”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.