Какво й стана: Кремена Халваджиян подпухна от ботокс и филъри?! (още подробности)

0

Кремена Халваджиян изненадващо лудна по филърите!

Кремена Халваджиян е наблъскала лицето си с повече химия дори от своята приятелка Гала, забеляза вестник „Уикенд”. Лицето на бившата стилистка на предаването „На кафе” напоследък е опънато като на мумия. На 52-годишна възраст тя е решила да изглади бръчки и да се освежи, но меко казано е прекалила.

Кремена Халваджиян
Кремена Халваджиян се направи на балон

По лицето на Кремена Халваджиян напоследък не се забелязва нито едва бръчица, дори когато притежателката му се усмихва широко. Русокосата дама, която се беше оттеглила от публичните изяви в последните месеци, отвори ново заведение преди около 2 седмици.

На партито за откриването му тя се бе спретнала доста шармантно в любимия си стил, според който бельото, нощниците и пижамите се носят на светски сбирки вместо официално облекло.

Черната дантела на комбинезона, който бе облякла, обаче далеч не беше толкова впечатляваща, колкото изпънатото й като балон пред пръсване лице.

Жената на Маги Халваджиян вероятно се е разкрасила специално за случая, но вместо ефект, е получила дефект от специалистите, на които е платила за услугата. Кожата й изглежда като напомпана. Според всеобщото мнение, притежателката й е изглеждала далеч по-добре в естествения си вид.

Кремена Халваджиян доскоро бе известна с избягването на ботокса и хиалурона. Тя носеше с достойнство своите 52 години, като не изпадаше в крайности относно процедурите за подмладяване.

Блондинката разчиташе на естествения си чар и това бе един от най-силните й козове. Какво се е случило сега, за да се откаже от тази своя житейска философия, не е известно. Но според повечето странични наблюдатели би било добре да се въздържа от подмладяващи процедури занапред.

Стари снимки на Кремена, на които между другото тя носи същото комбинезонче, което е облякла за откриването на заведението си, я показват във вида, който природата е избрала за нея в актуалната й възраст.

По лицето й се виждат някои несъвършенства, но то е изразително и чаровно. На снимка с Гала и част от бившите панелисти в „На кафе”, където доскоро работеше госпожа Халваджиян, ясно се вижда разликата между нейното лице и това на Гала, която от години прави отчаяни опити да изгледа по-млада отколкото е в действителност. Сега вече и двете са еднакво подпухнали.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.