Какво ни очаква през ноември

Какво ни очаква през ноември
Гласувайте за статията

Астролози и експерти в областта на биоенергетиката разказаха кои дни от този важен месец могат да се считат за най-ярките и положителни.

През ноември ще има достатъчно положителна енергия за всички. Добре е да знаете кои са дните, които ще са най-наситени с тази енергия, за да се възползвате от нея.

5 ноември – Новолуние в Скорпион и преход на Венера в Козирог

Това е много благоприятен ден, в който ще се случат едновременно две важни събития. По време на подновяването на Луната в Скорпион нощната звезда ще бъде в перигей спрямо Земята, тоест ще се приближи до максималното възможно разстояние до нашата планета. Новолунието в Скорпион ще ви помогне да изхвърлите емоционалния си товар. Преходът на Венера в знака Козирог също ще даде тласък за появата на положителни емоции. Това ще бъде ден за увеличаване на енергийните резерви на хората, избавяне от скъперничеството. Венера ще ни научи да бъдем позитивни и ще ни даде увереност.

11 ноември – Огледална дата

Това е времето, когато можете да откажете да общувате с хората. Светът в този ден ще бъде управляван от спокойната и премерена енергия на Двойката. Това е много благоприятно число за медитация и духовна практика. На огледалната дата 11.11 много хора ще могат да намерят смисъла на живота, да си поставят нови цели.

17 ноември – Марс се изправя срещу Уран – Това ще бъде денят, в който можете да взимате важни решения, да харчите пари и да отделите време за своите хобита.

18 ноември – Пик на метеорния поток Леониди – В този ден ще можем да преодолеем абсолютно всичко. Старите обиди и негативизмът ще изчезнат. Можете да си пожелаете животът ви да се промени драстично.

24 ноември – Меркурий преминава в Стрелец

 

На 24-ти този месец Меркурий ще направи своя дългоочакван преход към знака на Стрелец. В този знак тази планета се чувства много добре и свободна.

 

Цитат по изданието: /www.edna.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар