Взрив: Зейнеб Маджурова предаде Гала! (още подробности)

Взрив: Зейнеб Маджурова предаде Гала! (още подробности)
Гласувайте за статията

Зейнеб Маджурова заби нож на Гала и Нова телевизия!

Най-добрата приятелка на Гала Зейнеб Маджурова, изненадващо се трансферира в Би Ти Ви, където ще има своя рубрика в сутрешния блок.

Зейнеб Маджурова

Зейнеб Маджурова отиде при конкуренцията

Дългогодишната репортерка и водеща в „На кафе“, ще ни среща всеки петък с известни личности, като първия й гост утре ще бъде Йорданка Христова утре.

Всеки петък Зейнеб Маджурова ще бъде и част от сутрешния коментаторски панел на „Тази сутрин“ между 6.00 и 7.00 ч., където заедно с основните водещи Златимир Йочев и Биляна Гавазова и водещите на спорта, времето и новините, ще обсъждат актуалните и любопитни новини и предстоящите събития за деня.

Зейнеб не пропусна да благодари на ръководството на телевизията, че й гласувало доверие и обясни, че е изчезнала от телевизията заради раждането на дъщеря си. След като забременя, тя слезе от екран, но всички очакваха да се върне при приятелката си Гала, а не в конкурентната Би Ти Ви.

Въпреки че няма да е точно във времето на „На кафе“, Зейнеб директно се сборва с Гала за рейтинг, защото ще кани известни хора в рубриката си за интервюта-точно в сферата, в която работи и блондинката от Нова телевизия.

Бившата репортерка на Гала роди през ноември 2019 година, но само най-близките й хора са виждали дъщеря й Мириам.

В интервюто за „На кафе“ преди година тя дори отказа да разкрие защо е кръстила първородното си дете с това име, като само обясни, че това е много интимен въпрос, за който не иска да говори. Блондинката никога не е показвала детето заради страх от уроки и съображения за сигурност.

Близки до Маджурова твърдят, че тя открай време вярвала в уроки, „лоши очи” и други подобни суеверия. Това е една от причините да крие щерка си. Другата е свързана с бащата Стоян Балевски, който е милионерски наследник и не иска личният му живот да се превръща в риалити шоу.

Говори се, че Зейнеб и дългогодишният й партньор са сключи брак още по време на бременността й. Сватбата била в тесен семеен кръг и без излишна показност. Мечтите на Маджурова за пищна церемония така и не се осъществили.

Името Мириам, което младите родители избраха за дъщеря си, е разновидност на традиционното Мария, има еврейски произход и означава „любима, желана”.

Източник: Хотнюз.бг

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар