Валери Божинов с ново коте!

0

С ново коте се похвали култовият нападател Валери Божинов!

Самият той показа домашния си любимец, докато го мачка на диванчето у дома си.

Котаракът е рижав на цвят и със сини очи, а очевидно Божигол му дава цялата си любов. На четириногото също му е видимо приятно и се глези в обятията на новия си стопанин.

Валери бе в компанията на друг бивш български национал Галин Иванов. Двамата се бяха събрали да гледат по телевизията мача на България срещу Северна Ирландия, спечелен от „лъвовете“ с 2:1. Божинов дори бе облечен с фланелка с герба на „трикольорите“.

От разговора между двамата става ясно, че пушат наргиле. „Как се казва?“, пита Галин, докато Божинов си прави клипче с котарака. „Милко“, отговаря Валери и се обръща се към новия си домашен любимец с думите „маци“.

Интересното е, че преди време Божинов стана нарицателен за свалки с „малки котета“. Тогава публично се появи чат, в който футболистът си урежда интимни ласки онлайн. Култов остава неговият лаф, с който той се обръща към девойката: „Малко коте, секс има ли?“.

Не е ясно дали в момента Божинов си има гадже. За последно той бе забелязан да вози непозната девойка в лъскавия си спортен мерцедес през август, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.