Георги от „Гласът на България“: Щастлив съм като таксиметров шофьор!

0

Георги от „Гласът на България“ е истинска фурия, която разплака Иван Лечев!

Един от най-силните участници в тазгодишното издание на „Гласът на България“ се казва Георги Костадинов. По ирония на съдбата в момента той работи нещо тотално различно от пеенето, но се яви в предаването, за да възобнови певческата си кариера.

„Усещам невероятна любов и положително отношение на хората към мен. Не съм го очаквал и бях много изненадан. Раздадох се на 100% и пях от сърце, а хората връщат тази любов обратно, което е прекрасно.“

Това сподели пред „България Днес“ Георги Костадинов. 35-годишният таксиметров шофьор от Добрич спечели любовта на жури, публика и зрители с изключително емоционални изпълнения.

Георги е истинска фурия на сцената

Миналата неделя той се изправи в директен вокален двубой с друг талантлив претендент за победата от отбора на Иван Лечев – Борис Христов. Легендарният китарист на ФСБ се просълзи след силния мъжки двубой и направи труден избор напред към нокаутите да продължи Борис.

Това даде възможност на Галена и Любо Киров да откраднат Георги. И двамата почти едновременно натиснаха червения бутон, което се случва изключително рядко. Тогава Костадинов избра Галена за свой треньор, а тя го награди със силна прегръдка и посланието вече никога да не работи като таксиметров шофьор, а занапред да се занимава само с музика.

„Съгласен съм с Галена, но бъдещето ще покаже. Човек не трябва да си прави планове в живота, за да не се разочарова. Ще дам всичко от себе си в нокаутите, за да продължа напред“, сподели още Георги, който е благодарен както на екипа на предаването, така и на всички членове на журито.

Талантливият мъж е родом от Добрич, където учи в местното музикално училище. Пее в студио към Младежкия дом в града, а по-късно продължава обучението си в Консерваторията. След това 5 години пее в чужбина с бенд на живо, за да се завърне отново в родината при своята приятелка Елена Кокорска, с която заедно се явиха в „Гласът на България“.

Тук става таксиметров шофьор в столицата, което му позволява да бъде гъвкав с всички останали ангажименти. Предимно заради пандемията му се налага да си търси работа извън пеенето, за да се прехранва.

„С таксиметровата професия имаш възможност да бъдеш свободен, когато си пожелаеш, и да работиш също когато искаш. За да се случат нещата с „Гласът на България“, професията ми го позволява. Защото трябва да науча песните, да бъда на репетиции, да съм мобилен. Имам възможност да съм гъвкав и да избирам кога да работя. Другата причина е, че 95% от работата на музикантите спадна. Реално човек трябва да се препитава по някакъв начин и съм благодарен, че имам професия, която мога да упражнявам по всяко едно време“, казва още пред вестника Георги, който мечтае всички да бъдем здрави и хората да изграждат повече мостове помежду си, а не да ги изгарят в тези смутни времена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.