Скандал: Съдят Силвия Кацарова заради хита „Огън от любов“! (виж тук)

Скандал: Съдят Силвия Кацарова заради хита „Огън от любов“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Силвия Кацарова е потресена от случващото се!

„Да, забранявам да се пее хитът на Силвия Кацарова „Огън от любов“. Аз държа изключителните права на текстовете на някой от известните й песни. Изпратих нотариална покана да се срещнем да говорим, но тя отказа.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова не трябва да пее вечния си хит

Следват съдебни дела за нея, много съдебни искове. Икономическа полиция я разследва в момента. Има много други такива неща, отпаднали нейни участия заради това, че не иска да се разберем като големи хора.“

Това каза пред вестник „България Днес“ носителят на правата на песента „Огън от любов“ на Силвия Кацарова – Владислав Славов. От своя страна Кацарова също се чувства засегната.

„В последното предаване, в което участваха- „Музика без край“ по БНТ, въпросното лице отново беше изпратил писмо да не се изпълнява определена песен. На 19 октомври беше делото ми срещу него.

Вярвам, че доброто и истината ще излязат наяве и ще победят злото, както в приказките. Творчеството на всички изпълнители от 70-те и 80-те години никой не може да го пипа. Това е национално богатство.

Песните са включени в националния фонд на БНР. В създаването на всяка участват оркестър, аранжори, композитори, текстописци, изпълнители“, категорична е Силвия Кацарова. Певицата обеща след окончателно приключване на делото да разкаже подробности.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар