Венета Райкова с изповед за хипноза и ангелски знаци! (виж тук)

0

Венета Райкова вярва с свръхестественото!

Авторката на бестселъри Венета Райкова не е отписала изцяло телевизията от живота си. Макар че не е на екран от година и половина, тя с удоволствие би се върнала в ефир, ако изникне подходящ за нея проект, подплатен с прилично заплащане. Засега обаче такъв липсва и блондинката се е съсредоточила в писането на книги.

Венета Райкова
Венета Райкова вярва в окултното и астрологията

„Започнах работа в БНТ през 1992 г. и ще бъда телевизионен водещ, докато съм жива. В момента не съм в ефир, защото напоследък телевизиите изобщо не плащат добре, а за чест и слава съм работила само в началото на кариерата си.

Тогава хонорарите бяха толкова нищожни, че чак не е за разправяне. Смятам, че доказах какво мога, винаги рейтингите ми са били най-добрите възможни. Когато ми направят изгодно финансово предложение, което не мога да откажа, отново ще ме гледате!”, категорична е Венета.

И допълва, че телевизията е първата й голяма любов, но същевременно е доволна, че романите й са накарали толкова хора отново да изпитат удоволствие от четенето. Всяка една от книгите й се продава в десетки хиляди копия, а първият й бестселър „Триумфът на кучките” досега е реализирал над 37 000 екземпляра!

Венета Райкова е на път да започне десетата си книга, но още не е решила какъв точно да бъде сюжетът. Тя сподели с приятелите си в социалната мрежа, че има няколко идеи, но се колебае с коя точно да се захване.

„Не знам защо ми е толкова трудно да взема това решение и даже се разболях – от часове не мога да мръдна от дивана, дано скоро да съм по-добре!”, ожали се писателката във Фейсбук.

Известно е, че водещата дълбоко вярва в свръхестественото. Тя признава, че напоследък често получава ангелски знаци, които се изразяват в появата на бели птичи пера навсякъде около нея.

„От един месец около мен падат всеки ден перца. Знам, че ангелите са с мен и знам, че е време за нова книга или за нещо друго хубаво. С положителна настройка съм!”, коментира Венета.

Тя е убедена, че сега, когато ретроградният Меркурий вече приключи, вдъхновението ще я залее като вълна и десетият й роман ще потръгне с лекота. Говори се, че по време на тази астрологична фаза човек не бива да започва нищо ново, а да довършва започнатото, и Райкова се постарала стриктно да спази изискването.

Звездата отдавна е запалена по астрологията и с повишено внимание следи разположението на планетите. Ретроградният Меркурий я притеснявал, защото всеки път по време на това събитие имала проблеми от различен характер.

Веднъж за малко да изгуби всичко, което написала по една от творбите си, защото лаптопът й се повредил съвсем изненадващо. „Слава Богу, в сервиза успяха да спасят книгата, но други файлове се изтриха и изчезнаха безвъзвратно. Голям стрес!”, оплаквала се е авторката на бестселъри.

Венета вярва още в карите Таро и в прераждането. Тя два пъти се е подлагала на регресия при световноизвестния астролог и духовен учител Гал Сасон. Te са близки от години и блондинката често се допитва до него по различни въпроси.

По време на втория сеанс тя разбрала кoй e убиeцът й oт прeдишен живoт. Водещата била под хипноза и видялa, че събитиятa oкoлo нacилcтвeнaтa й cмърт ca ce cлучили прeди някoлкo вeкa във Франция.

„Oтврaтитeлeн пaрaдoкc – чoвeк, към кoгoтo cъм изпитвала чувcтвa в тoзи живoт, ме e удушил в прeдишeн! В гoлeми рaзмиcли cъм, oткaктo cвърши рeгрecиятa! Нe мe пуcкaт eмoциитe oщe!”, изповяда се тогава Райкова.

Гал Сасон й казал още, че в минали животи е губила дете, затова сега толкова трепери над сина си Патрик.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.