Николета Маданска не понася Хекимян! (вижте и как е свалила Венелин Петков)

Николета Маданска не понася Хекимян! (вижте и как е свалила Венелин Петков)
Гласувайте за статията

Николета Маданска направила първата стъпка с Венелин Петков!

Николета Маданска очаква второ дете от мъжа си Венелин Петков. Синът им Йоан още не е навършил годинка, а семейството е напът да се сдобие с още един наследник.

ru

Николета Маданска

Николета Маданска свалила мъжа си

Това започва доста да си личи, защото коремът на спортната журналистка расте с всеки изминал ден, колкото и да се опитва да го крие.

Макар че не е коментирала публично щастливата вест, блондинката е видимо наедряла в областта на талията и ханша, а това само потвърждава слуховете, че oтново е бременна.

Близки до щастливите родители издават, че Маданска изобщо не възнамерявала да се връща в Би Ти Ви. Тя искала да бъде солидарна с мъжа си Венелин, който бе натирен от медията малко след раждането на бебето Йоан.

В момента Николета е в майчинство, което ще бъде удължено след второто раждане. После пък планирала сама да напусне.

Според запознати блондинката не харесвала новия шеф на новините Антон Хекимян и се чувствала длъжна да подкрепи Венелин морално. Известно е, че сприхавият Петков не е в добри отношения с бившите си колеги, които винаги са го ненавиждали заради ужасното му отношение към тях.

Хора от обкръжението на Николета Мданска твърдят, че тя имала съвсем различна визия за бъдещето си и искала да се развива в друга посока. Чаровната блондинка се е отдала на голямата си страст – сладкарството.

Маданска е разказвала, че всеки месец прави торта с различен вкус, за да отбелязва порастването на сина си Йоан. Блондинката държала да спазва този ритуал, докато момченцето навърши 1 година на 22 ноември.

„Много обичам да правя сладкиши, а мечтата ми е да имам собствена сладкарница. Тортите за месечинките на Йоан приготвям с особен сантимент. Старая се всеки път да са различни. Голяма част от рецептите са от любимата ми готварска книга“, споделяла е Николета.

Навремето тя зарязала идеята за сладкарница заради работата си на тв водеща, но сега отново се e вдъхновила на тази тема. Журналистката обожавала да готви още от ученичка – освен сладките изкушения, нейна гордост били и италианските специалитети.

Интересна подробност е, че точно с готварските си умения Маданска впечатлила Венелин Петков, който по онова време се водеше неин шеф в Би Ти Ви.

Тя направила първата крачка към по-сериозно обвързване, като го поканила на уж приятелска среща в дома й. Обещала да му приготви най-вкусния десерт и удържала на думата си. Оттогава двамата са неразделни.

Николета и Венелин станаха родители миналата година, а сега с трепет очакват семейството им да се увеличи с още един член. Щастливата майка изкарала изключително спокойна първа бременност и затова изобщо не се поколебала да зачене отново в кратък срок.

Много жени страдат от следродилна депресия и признават, че трудно свикват с новия начин на живот, но не и Маданска, която извадила късмет с кротко дете. „Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики и безсънни нощи. Ралността се оказа по-хубава от очакванията!”, разказвала е спортната водеща.

Говори се, че връзката на Маданска и Петков процъфтява, откакто той се махна от Би Ти Ви и се съсредоточи в семейството. Преди да срещне настоящата си любима, 50-годишният телевизионер бе обсебен от професията си и не мислеше за наследници, но после пренареди приоритетите си.

След като го уволниха, той осъзна, че работата не е всичко и времето със семейството е най-ценно. Николета и Венелин няколко пъти бяха пред раздяла, но раждането на синът им успя да ги сближи. Техни близки казват, че и двамата не са лесни характери, ала в името на любовта и хармонията направили много компромиси.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар