Безочие: Болната Рая Пеева пръска зараза без маска в аптека! (още подробности)

0

Рая Пеева се държи страшно просташки!

Би Ти Ви ни призовава от сутрин до вечер да се ваксинираме, а служители на телевизията не спазват дори най-елементарните противоепидемични мерки.

Рая Пеева
Рая Пеева със супер нагло поведение

Рая Пеева – една от звездите на делничното предаване „Преди обед”, влезе онзи ден без маска в столична аптека, а още по-страшното в случая е, че госпожицата имаше симптоми на Ковид инфекция.

На подсмърчащата и омърлушена актриса явно хич не й пукаше, че съществува огромен риск да прехвърли зараза върху другите клиенти и фармацевтите.

В хладния октомврийски следобед любимата на Явор Бахаров приключи ангажиментите си в Малък градски театър „Зад канала” и излезе на улицата силно гримирана.

Макиажът обаче нямаше как да скрие дълбоките сенки под очите й, затова тя си носеше и тъмни цайси. Облечена с дълго синьо карирано сако и черен панталон, красавицата се отправи към най-близката аптека, а по пътя натам не се усмихна нито веднъж.

На входа на магазинчето за лекарства Рая не сложи предпазна маска на лицето си и нахълта вътре с непокрити нос и уста. Персоналът не посмя да й направи забележка, макар че в обекта бе пълно с други клиенти. Почти всички гледаха уплашено тв звездата – притесняваше ги болнавия й вид.

Блондинката си взе от аптеката бърз тест за коронавирус – сигурен знак, че или е пипнала коварния Ковид-19 или поне има такива съмнения за себе си или за човек от обкръжението си.

На излизане госпожица Пеева изпусна кутийката с покупката, която стискаше неловко, но веднага се наведе и я вдигна. После си сложи тъмните очила и закрачи все така унила.

Говори се, че след кратък период на раздяла, актрисата пак се е събрала с колегата си Явор Бахаров. През лятото те ваканцуваха в различни компании, но наскоро отново се показаха заедно в социалната мрежа.

Рая неведнъж е споделяла, че къдрокосият й колега е мъжът на живота й, и е склонна да му прощава нестабилното поведение и алкохолните изцепки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.