Софи Маринова разкри: Не искам повече да чувам за Гринго! (още подробности)

Софи Маринова разкри: Не искам повече да чувам за Гринго! (още подробности)
Гласувайте за статията

Софи Маринова би шута на Гринго завинаги!

Софи Маринова превъзмогна раздялата с Гринго. Това стана ясно от последните й медийни изяви. Гласовитата певица блесна със семпла, но стилна визия в предаването „Тази събота” по Би Ти Ви, а във вторник се бе нагиздила със златни бижута на Гала в предаването „На кафе” по Нова тв.

Софи Маринова

Край на връзката между Софи Маринова и Гринго

Поводът бе новата й песен „Злато мое”, но между другото стана ясно, че с Гринго са окончателно разделени и драма няма.

„По-добре да съм сама, отколкото зле придружена, казват хората”, мъдро заяви певицата в „Тази събота”. Така Софи потвърди слуховете, че с Гринго, с когото вдигнаха сватба през март, 2019 г., са сложили край на връзката си.

За разлъката се заговори още в началото на лятото, след като певицата се появи за втори път със счупена ръка. Преди години, когато отново бе с гипсирана ръка, Софи призна, че Гринго я бие.

Този път ромката сподели, че станало недоразумение. Гринго бързал, питал я нещо, тя не го отразила. В един момент тръгнал към нея и Софи се стреснала, подхлъзнала се и си ударила ръката в мивката. Скоро след това слуховете за раздяла се засилиха.

По Би Ти Ви Софи сподели, че е сама, при Гала обаче не засегна темата. Даже спомена Гринго на няколко пъти. Веднъж, когато заговори за ваканцията със сина си Лоренцо, Преслава, Константин на Малдивите, Софи изтъкна, че колежката й и мъжът й Павел са й кумове на сватбата.

По-късно Софи разказа как се подстригала късо и покрай това спомена пак бившия си мъж – Гринго я закарал до салона, харесал прическата й, пише вестник Уикенд.

„Много съм щастлива, защото аз винаги съм се занимавала с това, което обичам – музиката, феновете, ако щеш текстописците, аранжорите, музикантите… Аз съм заобиколена с тях. Това ме прави щастлива.

Просто ще си умра на сцената сигурно. Няма да мога да имам семейство. Деца, мъж – май няма да мога да имам. Не мога да се завъртам вкъщи. Мъжът си иска внимание, а аз нямам това време. Аз все пея, все съм по пътища. Като не ме разбират някои хора, хайде навън”, сподели Софи.

Софи Маринова подражавала от малка на две певици – Уитни Хюстън и Лили Иванова. Гласовитата изпълнителка толкова харесвала американската звезда, че на 12-годишна възраст се подстригала като нея.

Софи, която тогава била с дълга коса, се решила да я скъси, за да е като любимата си певица. Певицата даже си спомни и името на прическата – „Широка гама”. „Братята, като ме видяха: „Какво направи, ма?! Подстрига се „Широка гама”, припомни се Софи през смях.

По-късно ромката се възхищавала повече на Лили Иванова. Както е казвала много пъти, първо покрай майка си, тя започнала да слуша песните на естрадната прима.

Родителката на Софи даже все й казвала, че трябва да се стреми, като порасне, да стане като Лили Иванова. Ромката даже си купила грамофон заради естрадната икона, за да си пуска плочите, които получи като подарък от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар