Чаатай Улусой поведе класацията за…

Чаатай Улусой поведе класацията за…
Гласувайте за статията

Поредицата ще се излъчва по турски телевизионен канал

Един от младите и обичани турски актьори – Чаатай Улусой, оглави класация.

Несъмнено той намира своето място в класацията за най-талантливите и красиви актьори в турското кино, но оглави тази за хонорари.

Добрата новина за него е, че продължава да се изкачва по кариерната стълбица.

Чаатай Улусой

Поредицата ще се излъчва по турски телевизионен канал

След участието му в сериала „Зелено“, излъчен по BluTV, актьорът е напът да завладее зрителите с нов проект с работно заглавие „Пропускане“.

Поредицата ще се излъчва по турския телевизионен канал 8. Сериалът ще бъде заснет от OGM Pictures. Именно това е компанията, продуцирала едни от най-добрите турски сериали. Покрай предстоящия проект турските медии излязоха и с информация за хонорара, който Чаатай Улусой ще прибере от продуцентската компания.

Журналистът Бирсен Алтунташ твърди, че звездата от култовите сериали „Вътрешен човек“, „Кварталът на богатите“ и „Огледален свят“ ще прибира 450 хиляди лири за всеки епизод от новия сериал.

Крупната сума успя да хвърли в шок не само феновете на изпълнителя, но и голяма част от продуцентите в Турция. Според Бирсен Алтунташ, хонорарът на Улусой е надминал дори този на Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу.

Считано към днешна дата в индустрията на телевизионните сериали, Къванч и Кенан бяха лидерите в хонорарите. Двамата прибираха по 350 хиляди лири за един епизод.
междувременно стана ясно, че все още не е ясно коя ще е екранната партньорка на Чаатай Улусой в новия сериал. Екипът ще избере измежду Неслихан Атагюл и Йозге Гюрел. На този етап обаче липсва окончателна информация по темата, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар