Скандалният Иво Димчев шокира с поредната секс история! (още подробности)

0

Иво Димчев подпали Фейсбук с мръсни разкрития!

Иво Димчев, когото повечето хора свързват с ексцентрик, а не толкова с певец, направи поредното си шокиращо изказване. Той призна, че бил правил секс с директор на пожарна в малко германско градче. Написа си излиянията публично в мрежата.

Иво Димчев
Иво Димчев с нови секс похождения

„Снощи пях на едно българско семейство в един малък немски град. Поканиха ме на домашен концерт. Взеха ме от летището в Мюнхен, возиха ме 2 часа. На концерта ме помолиха да пея по- любовните си песни на английски.

Съобразих се, но също изпях симфоничния вариант на Баница и също Водка. Беше дошъл и кмета с двете си деца. Аз по едно време изпях Woods. Но бях забравил, че в нея се пее, че в гората можеш да се изакаш, ако случайно нямаш кенеф.

И също можеш да правиш секс, ако няма къде другаде и можеш да ми закопаеш бедното мъртво тяло, ако не искаш никой да го намери. И после се пее, че искам да се съвкуплявам с огромен вълк и и тн.

Но вече я бях започнал и нямаше как да спра. На кмета му се отвори устата и така остана до края на песента. Двете му деца ме гледаха лошо, но не спираха да ме снимат. После обаче изпях Пушкин и Водка и тревогата бързо отмина.

Малко след концерта се прибрах в квартирата. После моите домакини ми казаха, че кмета много се напил и те никога не го виждали толкова разпищолен. Питал много пъти кога пак ще дойда! Казали му: Напролет!

Интересно ми е, щеше ли пак така настоятелно да пита, дали ще идвам ако знаеше, че точно преди концерта правих безобразен секс с шефа на пожарната на градчето! Ами… Надали!“, пише Димчев.

Той не издава кой град в Германия е пял, а колежката му Йоана Захариева – Йоко коментира: “ Дано не прочетат статуса тези мили хора“.

Източник: Хотарена.нет

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.