Красива родна миска се грижи за хора от старчески дом! (още подробности)

Красива родна миска се грижи за хора от старчески дом! (още подробности)
Гласувайте за статията

Миската Ева Добрева помага на стари хора!

Прекрасната ни миска Ева Добрева показа, че е надарена не само с красота, но и с добро сърце. Момичето редовно помага на възрастни хора от старческия дом „Гергана“ в морската ни столица Варна. Носи храна, дрехи…

Ева Добрева

Ева Добрева има не само красиво лице, но и сърце

Самата Ева скоро ще прослави България на най-престижния конкурс „Мис Свят“. Той ще се проведе през декември в Пуерто Рико, пише вестник „България днес“.

Нашенката е избрана след онлайн кастинг измежду 48 одобрени кандидатури на момичета от цялата страна.

Ева е на 21 и в родом от Варна. Завършила е Националното училище по изкуства „Добри Христов“ с народно пеене и пиано. При всяка възможност използва таланта си в полза на хората в неравностойно положение. Владее английски и руски език.

През свободното си време обича дa излиза с приятели и да разхожда домашния си любимец Скай, който е немски шпиц. Поддържа форма с тренировки по кикбокс и киокушин карате.

„Страстта ми към бойните спортове идва от моя брат, който от ранна детска възраст тренира и ме мотивира постоянно“, споделя варненката.

Тя се чувства подготвена за предстоящото предизвикателство през декември благодарение на личностните си качества, както и опита на модел. През 2019 г. Ева участва в международния конкурс „Мис Азия“ и влиза в топ 10.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар