Бракът между ГЕРБ и ДПС отдавна не е тайна за никого. Циркаджийските номера с взаимните атаки пред тв камерите са капан за наивници, в който падат все по-малко българи. Причината е ясна – дори слепец вижда, че докато уж се карат в парламента, по места Бойко Борисов и Ахмед Доган са оплетени като свински черва.

Поредният пример за любовните отношения между двете партии се казва Илтер Бейзатов, който е кандидат за депутат на мафията ГЕРБ от 30-и МИР в Шумен. ГЕРБ и ДПС като свински черва: Бойко и Вальо Златев друсат кючек на сватбата на Илтер Бейзатов (баща му коли и беси в Шумен)Каква е връзката му с шайката разкри един от малкото истински дисиденти у нас – Петър Бояджиев.

Ето какво написа политемигрантът, публикаваме поста без съкращения: Погледнете тази мазна физиономия. Това е синът на феодалът по шуменските села, като депесар. Той коли и беси, независимо турчин ли си или българин. В един момент баща му се прехвърли към Герб. А на този, който виждате, тоест синът, сега като кандидат-депутат от ГЕРБ, кум му е Валентин Златев, а Бойко Борисов отиде специално в Шумен да играе кючек на сватбата му в компанията на кума. И така Мехмед Дикме и компания поеха ангажимент да му помагат при изборите. Едно ще кажа, всеки, който сега се притече на помощ на чекмеджето, трябва завинаги да бъде презрян и отстранен от властта. Независимо дали това е Даниел Митов или друг безгръбначен индивид. Добре запомнете и не прощавайте, защото това е за вас и вашето бъдеще, както и това на децата ви. Източник: Crimesbg.com