Скандалната истина за Елизабет Втора

Скандалната истина за Елизабет Втора
Гласувайте за статията

Няма да повярвате върху какво спи

Тези разкрития за дългогодишния британски монарх Елизабет Втора, скандализираха мнозина

За никого не е тайна, че 95-годишната кралица е най-дълго управляващият монарх.

При все, че през последните седмици се появиха доста притеснителни новини за здравословното й състояние, то е повече от очевидно, че Елизабет Втора няма да се предаде току-така.

Елизабет Втора

Няма да повярвате върху какво спи

Вероятно за дълголетието й сте чели какво ли не. Това е напълно разбираемо при положение, че периодично се появяват какви ли не разкрития за това как тя е успяла да доживее до тази завидна възраст и да запази енергичността си.
Може би вече се досещате, че ще ви запознаем с поредната тайна, свързана с дълголетието на британската кралица. Тук е моментът да ви разкрием, че тази тайна несъмнено ще ви шокира.

Оказа се, че това, което Елизабет Втора прави, е един от ключовете към дълголетието й.
Но не само това. По-важното е върху какво спи тя.

Източници от Бъкингамския дворец издават, че британският монарх използва матраци единствено на английската компания от Корнуол. Именно въпросната компания е натоварена с нелеката задача да снабдява кралския двор с матраците си от десетилетия.

Матракът, на който спи Елизабет Втора, се казва „Diamond Majesty“. Експортният мениджър на компанията Симоне Роси разкрива, че цената на този модел е около 80 000 евро. Този матрак е за легло с размери 1.80 на 2 метра. Дотук няма нищо, което да ви впечатли. Забележете обаче теглото му – матракът тежи цели 80 килограма.

Особеността му се крие в трите слоя, вмъкнати в калъф от естествен материал – вълна от южноамериканско животно, което живее в Андите. Въпросното животно е близък роднина на ламата. За никого не е тайна, че нейната вълна се счита за най-висококачествената в света.

Освен това в кралския матрак са комбинирани шотландска вълна, кашмир, коприна и бамбук. Те позволяват на тялото на Нейно Величество да диша, осигурявайки й опора за бедрата, раменете и гръбначния стълб.

Имайки предвид факта, че прекарваме почти една трета от живота си в сън, може би тайната на дълголетието и жизнеността на кралицата се крие именно в леглото й, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар