Софи Маринова бясна на Лоренцо: Ще ти взема колата! (виж тук)

Софи Маринова бясна на Лоренцо: Ще ти взема колата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Софи Маринова се скара на сина си!

Софи Маринова се ядоса и то не на шега. Чаровната певица е бясна на сина си Лоренцо, а причината е фактът, че се прави на джигит по пътищата. Тя се закани да му вземе колата, ако го направи още веднъж.

Софи Маринова

Софи Маринова се закани, че Лоренцо ще ходи пеша

Наследникът на ромската перла се похвали как фучи на Околовръстното шосе в София. Лоренцо сподели клипа в социалната мрежа. От него ясно се вижда, че младият певец шофира с близо 230 км/ч при ограничение от 80.

„Скарах му се, естествено. Направих му забележка. Една майка трябва да поучава децата си. Лоренцо не може да прави така. Всеки е човек и може да сгреши. Прощавам му. Ако още веднъж науча, че кара толкова бързо, ще му взема колата“, обясни пред вестник „България Днес“ Софи.

Маринова разкрива, че деянието на сина й е било неумишлено. Това й бил споделил Лоренцо. „Предупредих го да внимава, Не е редно да шофира с толкова висока скорост. По думите му това се случва за пръв път“, казва още Софи.

Тя коментира и информациите, че семейството е закъсало за пари. Според слуховете заради Ковид кризата Софи продала джипа на Лоренцо, който му подари за рождения ден.

„Не е вярно. Джипът му беше голям. А тази кола му е по мярка“, казва още Софи. В момента Лоренцо е на крилете на любовта. От няколко месеца той има сериозна връзка с девойка на име Катерина. Двамата дори бяха заведени на Малдивите от Маринова.

„Лоренцо си има приятелка. Мога да кажа, че е чудесна, много е сладка. Аз ги нося на ръце. Както галя Лоренцо, така галя и нея. Аз съм много любвеобилна, обаче и те много ми дават любов“, споделя Софка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар