Ужас: Зрители на Игри на волята със смъртни клетви към Борис! (виж тук)

1

Борис от Игри на волята не крие, че е разстроен!

Шокиращ скандал разтърси Игри на волята, след като Борис от племето на „Приключенците“ разкри, че получава клетви за смърт. Ужасен той разказа, че идват от зрители на предаването, които го тормозят.

Игри на волята
Зрители на Игри на волята кълнат Борис

Юрисконсултът разкри съобщенията, които е получил. „Желаят ми смъртта, както и на мои близки. Имам правото да разкрия това. Такива неща не бих пожелал и най-големия си враг“, казва Борис, който е вписан в книгата с рекордите на Гинес за най-много набирания за една минута с тежести.

Причината за смъртните закани към Борис е неговото поведение в един от епизодите на шоуто. По време на битка между племената Налбантов крещеше яростно и използва няколко епитета, които не са се харесали на феновете на предаването.

„Това е спортна злоба. Не съм искал да обидя никого. Нормално е да викам и да се разпаля. Кадрите от предаването не са показани така, както е точно. Други също подвикваха, но това е нормално“, казва Борис, цитиран от вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Giovanni Paolo казва

    Problemnna bremenost se razdelihme s Rudi Ferrari MilanoTrudno e bez nego mnogo lo obicham. Nervna sam tajna sam i miei pensieri sul fuoco stradam imam taga.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.