Зрителите в шок: Жана Бергендорф мина сто кила! (още подробности)

2

Жана Бергендорф се появи пред камери за първи път от доста време!

Жана Бергендорф удари и мина сто кила. Това видяха сащисаните зрители по време на участието й в шоуто на Димитър Рачков. Певицата отдавна не се беше появявала пред камерите, затова и изненадата бе толкова голяма.

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф е драстично надебеляла

Когато за първи път се качи на сцената на „Х Фактор” през 2013 г., Жана Бергендорф беше толкова стройна и секси, че човек не би могъл дори да заподозре, че тя някога е имала проблеми с теглото.

По-късно певицата разкри, че е имала период, в който е тежала 110 килограма, а сега явно е в същата фаза. С всяко свое появяване по телевизията звездата изглежда все по-дебела, а в неделя направо ужаси своите фенове и накара недоброжелателите си да се усмихват злорадо.

„Никаква воля с тези кила! Сваля, качва през годините, ама сега просто изглежда много зле…”, коментира зрителка на официалната страница на „Забраненото шоу на Рачков” по Нова тв. По-лаконична дама пише само „Повръщам!”, а фенка на добрия вкус споделя мнение, че роклята, която певицата е избрала, не е особено подходяща за наедрялата й фигура.

Истината е, че какъвто и тоалет да облече Жана Бергендорф, той няма как да скрие, че телосложението й е станало като на Стефка Барова. Певицата очевидно губи битката с килограмите, докато се бори със зависимостта си от дрогата.

Самата тя призна пред Рачков, че няма бивш наркоман, така че борбата й с веществата ще продължава цял живот. Явно същото се отнася и до войната с вредната храна. Само преди две години звездата участва в първия сезон на „Маскираният певец” с маската на Розата.

Впитото трико на костюма очертаваше доста хубава фигура, но ако сега реши да се напъха в него, Жана със сигурност ще го пръсне. Много поддръжници на певицата не виждат проблем в тлъстините й, защото са на мнение, че те са резултат от борбата й с наркотиците.

Любопитно е обаче, че колкото и да пълнее, звездата неотменно и убедено твърди, че яде съвсем малко и е капризна с храната.

По всичко личи, че наднормените килограми започват да се отразяват на гласа за Жана. При Рачков тя не показа пеенето, което сме свикнали да чуваме от нея. Появи се на сцената с емблематичното си парче „Самурай”, само че не го изпя по обичайния безупречен начин.

Напротив – гласът й беше нестабилен, а на места откровено фалшивееше. След като приключи с песента, Бергедорф бе останала без дъх при положение, че не се бе движила кой знае колко на сцената. С това доказа, че наднормените килограми тежат не само на краката, но и на диафрагмата й.

Въпреки това Жана не се отказва от опитите да се върне ударно в отбора на големите играчи в родната музика. Тя съобщи, че подготвя нещо ново, което скоро ще представи на публиката. Самият факт, че изпълни по телевизията хита си „Самурай”, доказва, че Жана и бившата й продуцентка Саня Армутлиева са заровили томахавките.

Години наред те бяха в обтегнати отношения заради проблемите на певицата с наркотиците, а Жана нямаше възможност да изпълнява публично „Самурай” заради авторските права, които принадлежат на Саня. Явно с този период вече е приключено.

Но макар да пее старите си песни, Бергендорф смята да сменя стила си. Засега тя не издава към какъв тип музика се е насочила. Категорична е единствено, че това не е поп-фолк.

 

2 коментара
  1. Lena казва

    Никаква битка не води нито с килограмите, нито с наркотиците. Отдала се е и на двете отдавна, бездомна е и спи по диваните на хората, изнудва познати за пари и изпада в истерии постоянно, от полицията я издирват да и връчват призовки и не могат да я открият с месеци. Ужасно изпаднала жена.

  2. Kurmorana казва

    За какво изобщо пишете за тоя батал? Това е абсолютно ненужно на обществото двуного!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.