Британците изтръпнаха при тази новина за Елизабет Втора

0

Вчера тя бе представена от принц Чарлз

Британците са все по-притеснени за състоянието на монарха си – Елизабет Втора.

Кралицата не е присъствала на вчерашната церемония в Лондон по повод деня на жертвите на войните. Разбира се темата бе водеща сред световните агенции. Те съобщиха новината, позовавайки се на съобщение на Бъкингамския дворец.

Елизабет Втора
Вчера тя бе представена от принц Чарлз

В него се посочва, че Елизабет Втора е крайно разочарована от това, че се налага да пропусне събитието.
За никого не е тайна, че се очакваше именно това да бъде първата публична проява на 95-годишната Елизабет Втора, след като тя анулира поредица от участия в събития в последните седмици. Това се случи по препоръка на лекар.

Припомняме, че дори се наложи британската кралица да прекара една нощ в болница миналия месец, за да й бъдат направени изследвания.
като причина, поради която Елизабет Втора е пропуснала вчерашното събитие, се посочват болки в гърба, причинени от разтежение.

Синът й – престолонаследникът принц Чарлз положи от нейно име венец на церемонията. На събитието присъстваха и херцогинята на Корнуол – Камила Паркър-Боулс, херцогът и херцогинята на Кеймбридж – принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и други британски знатни персони, пише blitz.bg.

Припомняме, че от известно време насам принц Хари е в паника именно заради здравето на баба си. Той се намира на хиляди километри от нея и не би си простил, ако се случи същото като с принц Филип, без да успее да се прости лично.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.