Силиконката Анджелина Атанасова: Не ме е срам от порно клипа с Йордан! (виж тук)

0

Анджелина Атанасова преминала през ада!

Силиконовата красавица Анджелина Атанасова, която навремето нашумя покрай скандалния порно клип с гаджето си – бившият футболист Йордан Йорданов, премина буквално през ада.

Анджелина Атанасова
Анджелина Атанасова е по-добре към днешна дата

Тя не крие, че е изпадала в такива тежки състояния на паник атаки, че се е тъпчела с лекарства и дори не е излизала от дома си. Анджелина повдигна завесата пред феновете си съвсем откровено.

В разговор с тях в мрежата тя призна: „Имала съм огромна тревожност. Била съм дори на легло и на антидепресанти от тежки паникатаки. Много е тежко, но аз се справих с тях.

Първата ми крачка беше да изхвърля всички хапчета. Към днешна дата също имам тревожност и това е нормално, когато градиш собствен бизнес. Няма нищо лесно“, споделя сексбомбата.

По нейните думи тя израснала в нормално семейство без възможности и от доста години се оправя сама:

„От много малка живея и се справям сама, още от 17-годищна“. Феновете забелязват, че мацката не показва семейството си и се чудят дали не се е скарала с тях.

„Говоря си със семейството ми, но нямам време постоянно да съм до тях. Част от тях не са в България и когато мога, им ходя на гости“, обяснява плеймейтката.

Към днешна дата обаче, пред вестник „България Днес“ Анджелина обяви, че вече не се срамува от клипчето с бившия си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.