Ето защо Деси Добрева получи червен картон от БНТ! (още подробности)

Ето защо Деси Добрева получи червен картон от БНТ! (още подробности)
Гласувайте за статията

Деси Добрева не се справи добре с работата си в предаването!

Кратко трая телевизионната кариера на водеща за ангелогласната Деси Добрева. Тя се оказа аут от БНТ едва два месеца, след като влезе в предаването „Музика безкрай”.

Деси Добрева

Деси Добрева получи червен картон от БНТ

Като причина за уволнението й, пред вестник „Уикенд” разкриха, че продуцентите са решили да направят смяна във формата. Шоуто вече е без водещ и представлява стандартен концерт пред публика.

„Много от вас ме питаха защо не ме виждат в предаването „Музика безкрай”, обърна се Деси Добрева към своите последователи в социалните мрежи.

За да отговори на този въпрос, тя записа специален клип, в който обясни, че е жива и здрава, но вече не е тв водеща, тъй като форматът на предаването е променен от музика на живо с елементи на ток шоу в мини концерт.

Самата Деси била „в цветущо състояние и настроение”, а отсъствието й от БНТ не я притеснявало. Тя планирала скоро да пусне нова песен, така че отново щяла да е с феновете си чрез радиото и телевизията, но в ролята, в която те я познават открай време, а именно – като певица.

Симпатичната блондинка е излязла за последен път на сцената на „Музика безкрай” преди цели 3 седмици, показа проверка на „Уикенд”. Тогава гости в предаването са били братя Аргирови. След това са излъчени гостувания на Маргарита Хранова и „Акага”, но никой не се е впечатлил, че са били без водещ.

Едва миналия понеделник в публичното пространство се заговори, че Деси вече не е на екран. Това стана, след като самата певица публикува в социалните мрежи споменатия клип. Фактът, че отсъствието й не е било забелязано по-рано, сам по себе си доказва, че бившата вокалистка на „Ку-ку бенд” не е предизвиквала кой знае какъв интерес сред зрителите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар