Любимата на Денис Теофиков: Живея в кошмар, обичах го истински! (виж тук)

0

Алекса, любимата на Денис Теофиков, не е на себе си!

В постоянен кошмар живее гримьорката Алекса – гаджето на без време загиналия певец Денис Теофиков. Момичето е нападано жестоко от различни хора в мрежите, които я обвиняват във всички грехове. И в това, че си прави пиар, на гърба на трагедията.

Денис Теофиков
Денис Теофиков и Алекса били голямата любов един на друг

„Това са лъжи! През всички тези години не съм искала, не съм имала необходимост да парадирам с чувствата си. Нито аз, нито той! Нашата любов си беше само за нас. Нямахме нужда от одобрение, нямахме нужда да доказваме на когото и да е било колко е силна любовта ни“, с мъка стоделя Алексa. Убедена, че е срещнала голямата си любов.

„Нима ако съм търсила популярност, нямаше всеки ден да качвам снимки още тогава? Толкова години, споделени единствено с най-близките ни хора. Знаех, че публиката го иска за себе си, знаех, че за самия него не е хубаво в момента, когато най-силно заблестя, да го свържат с когото и да е било.

Обичах го тихичко и без претенции. Единствено исках той да ме обича! И той ме обичаше!“, споделя пред вестник „България Днес“ момичето, което е в траур.

Алекса не одобрява факта, че много хора, които дори не са познавали Денис си позволяват да я съдят. Двамата се откриват още когато са 16-годишни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.