Слави Трифонов излъга Сашка Васева: Не й помогна и със стотинка! (виж тук)

0

Мъжът на Сашка огорчен от Слави Трифонов!

Слави Трифонов не е дал и стотинка за операцията на Сашка Васева. Нищо, че дълги години работи с нея, нищо, че уж обеща да помогне с каквото може. Други известни хора също не се отзоваха. Това сподели мъжът на певицата Христо Бакърджиев.

Слави Трифонов
Слави Трифонов уж обеща помощ на певицата

Той признава, че е разочарован и натъжен от този факт и отново помоли хората за помощ, защото парите са им жизнено необходими.

„Ще махат тумора на Сашка на три пъти, може да се наложи на 4. Засега не можем да кажем точно кога, защото, както казах преди дни – тъкмо я закрепиха, и после леко се влошиха нещата, та трябва да изчакаме. Всеки ден е решаващ. Когато е по-добре веднага ще се съберат докторите на консилиум да решават съдбата й“.

Певицата вече мина една интервенция. Притесненията на докторите е, че туморът е колкото яйце и трябва поетапно да се маха, като се наблюдава как ще реагира певицата, тъй като може да се засегнат определени нервни окончания. Не може от раз всичко да приключи. Освен това се боим да не се получат възпаления, каза още Бакърджиев пред вестник „България днес“.

Той по цял ден е до нея, която е доста отслабнала и останала почти без сили. Сега търсят средства, които да покрият цялото лечение на изпълнителката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.