Джулиана Гани: Не съм си виждала детето от 18 дни, не ми го дават! (виж тук)

Джулиана Гани: Не съм си виждала детето от 18 дни, не ми го дават! (виж тук)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани се зарече да съди Илиян ако се наложи!

Джулиана Гани нададе рев до небесата и жалба в прокуратурата, а причината е, че по думите й, бившият й Илиян Найденов не дава да вижда сина си. Силиконката не го била виждала на живо от цели 18 дни.

Джулиана Гани

Джулиана Гани се ядоса сериозно

„Искам си детето и то веднага! Аз съм му майка и имам всички права на света!“, кресна Джулиана Гани. За жалост скандалът между нея и Илиян Найденов продължава с пълна пара.

Експоловинката на блондинката преди дни разпространи запис, в който се чува как Гани е категорична, че ще прати почти двегодишния Давид в интернат.

„Като съм ядосана е нормално да кажа някакви неща – оправдава се Джулиана. – Никога не съм се отказала от Давид. Обичам го страшно много.

За втори път бях в Монтана, за да го видя. Илиян отново не ми го даде. Детето стои в дома му. Аз няма как да вляза. Виждам Давид само на камерата“, оплаква се Джулиана Гани.

Тя търси помощ от прокуратурата и полицията. Подава сигнали, а институциите са безсилни, тъй като още нямат решение за развода им.

По думите на Джулиана краят на брака им ще бъде официализиран в края на февруари, пише вестник  „България Днес“. Тя споделя, че ежедневието й преминава в разправии с адвокати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар