Сезонът на затъмненията

Сезонът на затъмненията
Гласувайте за статията

Едно затъмнение има тенденцията да „затъмни“ нещата от живота ви, проправяйки пътя за нещо ново и неочаквано. Въпреки че интензивността на затъмнението може да ви нанесе космически удари, можете да сте сигурни, че винаги има скрита цел зад неговото въздействие.

В крайна сметка затъмнението активира лунните възли, което ви доближава до съдбата ви. Ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат засегнати най-много от лунното затъмнение на кървавата Луна този месец, може да се изправите лице в лице със съдбата си.

На 19 ноември ще се случи частично лунно затъмнение заедно с пълнолунието. Това лунно затъмнение на кървава Луна ще се проведе в заземения, издръжлив и търпелив земен знак Телец, поставяйки началото на сезона на затъмненията. Второто затъмнение ще бъде слънчево и ще се случи на 4 декември в огнения знак Стрелец.

Това предстоящо затъмнение е първото, което ще се случи по оста Телец-Скорпион, като стартира цикъл на промяна, който ще продължи през следващите две години. От една страна, тази ос се занимава с това, което притежавате (Телец) и как избирате да споделяте тези притежания (Скорпион).

Като най-силно тези раздвижвания на астрологическо ниво ще се отразят върху зодиите Лъв, Скорпион, Телец, Водолей.

 

Цитирано по сп. www.edna.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар