Идва годината на Черния Воден Тигър

Идва годината на Черния Воден Тигър
Гласувайте за статията

Черният цвят е свързан с водния елемент според китайския хороскоп, следователно можем да кажем, че 2022 г. е годината на Черния Воден Тигър. Хората, родени през 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 и 2022 г., се смятат за много смели и силни. Тигърът (третият знак в цикъла на китайския зодиак) е непредсказуем и недосегаем, така че е много вероятно нещо неочаквано може да ни се случи през новата 2022 година.

Годината на Водния Тигър носи големи и драматични промени и предизвикателства, които ще нарушат реда в живота на зодиите. Годината ще бъде бурна и наситена със събития и повечето зодии ще се изкушат да се впуснат във всякакви рискови ситуации.

2022-ра е годината на Водния Тигър Ян – типологията на Тигъра съдържа повече дърва, огън и по-малко земя. Водата и дърветата се допълват взаимно, тъй като дървесината се нуждае от вода, която подхранва и осигурява нейния растеж.

Доминирането на водния елемент ще се усети през цялата година, което означава, че следващите 12 месеца ще са изпълнени с много обрати и всякакви непредсказуеми събития. Съюзници на Тигъра са Кучето и Конят, а Маймуната и Змията са негови врагове – ето защо родените в годините на Змията и Маймуната могат да срещнат трудности и конфликти през 2022 г.

 

Цитирано по сп. www.edna.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар