Ейдриън Броуди отблизо

0

Ейдриън Броуди е популярен американски артист, печели много награди и голямата му звезда изгрява с филм, посветем на реални спомени на очедидец от Холокоста. Именно с ролята на „Пианиста“ му печели най-много слава и награди като Оскар и после френски Цезар за главна мъжка роля.

Той има еврейски корени от унгарски произход и с делата си се превръща в най-младият носител на статуетката. В студиото на Би ти ви, холивудската звезда, израстнал в Куинс, говори открито с Георги Тошев. Споделя за ролите си, коментира и времето от последните две години, ситуацията с Пандемията.

Както мнозина от нас, той също е оценил стойността на времето, обърнал се към себе си, любими хора и почивка, време посветено на личното пространство, споделя звездата.

Говори положително за спомените сиот Бтългария, където той е снимал част от филми преди време, разказва, че има само добри впечатлеия от познатите си колеги българи и цялата атмосфера в София например, където е живял за кратко отдавна за сниките на „Шираз през септември“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.