Пиар ли е любовният триъгълник на Меди, Моника Валериева и Марина Борисова?! (виж тук)

Пиар ли е любовният триъгълник на Меди, Моника Валериева и Марина Борисова?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Меди май си прави нескопосна реклама на мачо!

В не особено интересна любовна история с Моника Валериева и Марина Борисова, се забърка певецът Меди. Злите езици обаче шушукат, че целта на цялата тази сага е просто пиар, целящ да отклони вниманието от реалната сексуална ориентация на изпълнителя.

Меди

Меди има славата на нещо коренно различно от мачо

Само и само да изгради образа си на мачо Меди хвърля в публичното пространство пикантни истории за любовни триъгълници с бръмчалки.

Като тази, че видиш ли, цели две години той имал връзка с Марина Борисова, която скоро узнала за пределната му връзка с Моника Валериева.

Включената в пиарската драма Марина твърди пред вестник „България днес“, че още от първите им срещи от края на 2019-а година има чувства към него за които той бил наясно.

Отношенията им били на приливи и отливи, а през това време двамата почти не спирали да се разменят нежни и закачливи послания.

Наскоро обаче на сцената се появи самата Моника Валериева, която признава за връзката си с Любимеца на Азис. Дупнишката плеймейтка дори татуира името на Меди на гърба си с латински печатни букви. Двамата уж имат връзка от няколко месеца.

За да поддържат огъня на съчинените си истории, двете плеймейтки разиграват цирк в социалните мрежи, като изясняват отношенията си в скандални постове.

Марина пожела да запази честта си и да информира Моника Валериева какво се случва между тримата, а Моника отговаря хладно, че не се интересува от драмата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар