Гери-Никол най-сетне проговори за гаджето си! (още подробности)

Гери-Никол най-сетне проговори за гаджето си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гери-Никол разкри мистерията около половинката си!

Всички слухове са измислица и няма грам истина в тях. Така Гери-Никол коментира клюките, че е влюбена и обикаля света с новия си любим. Тя категорично заяви, че няма гадже и в момента е свободна и волна като птичка.

Гери-Никол

Гери-Никол няма ново гадже

А феновете нека се чудят как така най-секси дупето в България няма връзка и кой я води по скъпарските дестинации, които обикаля. Нищо, че знаем, че баща й е милионер и той плаща всичко.

Макар често да пуска видеа и снимки как да натиска с разни мачовци, по-вероятно варненката отказва да задълбочава отношенията с някой от тях, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Гери-Никол най-сетне проговори за гаджето си! (още подробности)”

 1. Дебелото мазно джудже не спя да лъже, как уж хорта си измисляли лъжи за нея, а тя уж казвала истината. Ама пача виснала хорта не са прости и виждат, че нищо от това за което плащаш да лъжеш из жълтите ти фалшиви статиики не е истина. Как искаш да ти се вържат хората на лъжите ти, като те виждат какво представляваш ти и скапания ти живот в реалността? Не ми е ясно такава простачка, като тебе която лъже яко, та чак се осира в лъжи, как искаш хората да ти се вържат на евтините лъжи, като в реалния живот виждат, че всичко е обратно на това което казваш? Или може би страдаш от някакво тежко психическо заболяване и за това си измисляш лъжи? Приеми че не си харесвана и желана хората те подиграват, присмиват ти се, гонят те от всякъде и само ако си платиш те търпят заради парите. Сигурно с тия фалшиви като теб статии ти с плиткоумния ти мозък си фантазираш, че това дето се пише в фалшивите ти измислени от теб клюки е истина ли хаха? Що за жалък живот имаш за да не спирш да си купуваш фалшиви стати в който сама да си измисляш лъжи за теб? Не те ли е срам, че тука така лъжеш, а в реалния живот те виждат хората, че всичко ти е на обратно, всичко ти е лъжи? Ами ти май си доста проста щом си даваш парите за такива фалшиви статии с лъжи сътворени от болната ти глава? Защото в реалността живота ти, ще е пак на обратно от това за което лъжеш тук, тогава каква ти е ползата да лъжеш тук не е ясно?

 2. Лъжкинята

  Ное. 27. 2021

  Kaĸви лъжи cи измиcля тaя „ceĸcи дyпeтo нa Бългapия“ xaxax. He знaexмe, чe дeбeл cлaнинecт гъз гoлям ĸoлĸo физep e ceĸcи дyпe xaxaxa. И ĸoй я вoдeл пo cĸъпapcĸитe дecтинци, aми ecтecтвeнo чe измиcлeния oт нeя гepoй я вoди тaм xaxaxa.Kaĸви cĸъпapcĸи мa лъжĸиньo жeни, ĸoитo взимaт минимaлни зaплaти и тe xoдят нa cъщитe мecтa, cĸъпapcĸитe дeтo ти лъжeш xaxaxa и бaщa ти ce знae oт ĸaĸвo e милиoнep…измaмния ви, ĸpaдлив и лъжлив poд гo знaeмe.

 3. ГОЛЕМИЯ гъз

  Ное. 27. 2021

  А кой според теб се чуди какво се случва с тебе? Отговора е НИКОЙ. Първо ти нямаш фенове, а второ никой не се чуди, хората те знаят вече каква долна лъжкиня си и никой, не ти се връзва на лъжите! Не се напъвай да лъжеш защото няма смисъл никой, не ти се връзва. Най много от толкова напъвания да пръднеш отново и да се насереш в огромните ти гащи, голями колкото платно на кораб хахах.

Добавете коментар