Ще успеят ли Бен Афлек и Джей Ло да задържат любовта си във времето

0

Тази двойка определено има дълга и интересна история, след бурна и страстна любов преди доста време. Следват години на нови връзки, деца, любов, те си остават разделени и след доста време, изненадващо за публиката двамата артисти се събират и са като перфектната двойка.

След като певицата беше на косъм да мине под венцило с Алекс Родригес, нещата между тях се сринагха. Раздялата стана факт, а сякаш извендъж от нищото се появи старата любов Бен на бял кон, образно казано.

И сега в продължение на месеците до днес, двойката на Дженифър Лопес и Афлек се появява често заедно и страстно демонстрират симпатията си на множеството светски събития, където са гости.

Сега предстои да видим дали след силната емоция, връзката им може да бъде стабилна и трайна във времето. Предстоят празници, всеки един от двамата влюбени има свое семейство, деца, минало, дали ще съумеят да обединят животите си и да бъдат заедно за дълго, това се питат мнозина от техните фенове. Само времето има думата и ще ни покаже как ще премина вторият им опит за вечно щастливи влюбени.

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.