Рут Колева и Андрей засегната темата за насилието по Би Ти Ви

1

Тази сутрин, популярните лица Андрей и певицата Рут Колева, коментираха с Деси Стоянова в студиото на Би ти ви – Преди обед, разнородни теми, с акцент върху агресията.

Рут спомена за домашното насилие и как макар темата да е позната последните десет години, все още последствията и наказанията за насилниците не са достатъчни и законово е трудно това да се прокара в съда. А случаите на домашно насилие са чести и все по-стряскащи.

Андрей бе поканен в студиото н авръх именния си ден, той обърна внимание, че нашите реакции са вседствие на нашето възпитание, търпимостта ни към околния свят може би, би следвало да е по-голяма.

Би Ти Ви студиото

Всички се обединиха около мнението, че насилието – вербално, психическо и физическо е опасно и често е в ежедневието ни, а колкото и да го осъзнаваме, явно не успяваме да се преборим с тази лоша статистика.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Blondie казва

    Рут колева сама по себе си е насилник. Вижте и коментарите и постовете, как обижда и атакува. Да не говорим, че има и случки на истинско физическо насилие с друга жена (побой)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.