Деми Мур е неузнаваема

0

Води ожесточена битка с всяка бръчица

Холивудската актриса Деми Мур е неузнаваема след поредните корекции.

Почитателите й обърнаха внимание на начина, по който изглеждаше лицето й по време на последната й изява. Припомняме, че тя бе гост на модните награди, състояли се в Лондон.

За вечерта 59-годишната холивудска звезда бе заложила на рокля с кристали. За нейно огромно съжаление обаче дори блясъкът им не успя да отвлече вниманието на присъстващите от орезиленото й лице.

Деми Мур
Води ожесточена битка с всяка бръчица

За никого не е тайна, че Деми Мур, която участва в „Редник Джейн“ прибегна до радикална манипулация на лицето си. Това се случи в началото на годината.
По всичко личи, че холивудската звезда категорично отказва да приеме промените, свързани с напредването на възрастта и се опитва всячески да се поддържа с младежки лик.

Тя води ожесточена борба с всяка бръчка, но крайният резултат е повече от плачевен. Очевидно Деми Мур е заложила на прекомерното използване на ботокс и операции, което води до обратен на желания ефект.

Феновете й са категорични, че от красивата актриса, са останали само очите.
„Импланти в бузите й. Когато се усмихва, изглежда естествено. Когато е без усмивка, е странно. Толкова е тъжно да гледаш, че старостта е неизбежна“, „Тя е направила нещо нередно с бузите си, изглежда неприятно“, отбелязват почитателите й.

Отпуснатите бузи в съчетание с прекалено големите скули правят Деми Мур да изглежда като Жокера. Повече от очевидно е, че феновете й са недоволни от новата трансформация. Те не се притесняват да посочат истината в социалните мрежи.

Коментарите им гласят, че поставянето на импланти в бузите на звездата е повече от неуспешно.

Деми получи коментари не само за лицето. Роклята също не се хареса на „диван-стилистите“. Според тях тоалетът не е бил правилно подбран. Те я посъветваха следващият път да заложи на облекло до пода, за да не се набиват на очи подутите й крака.

Въпреки всичко скептиците са принудени да признаят, че за своите 59 години Деми изглежда доста прилично. Особено като се има предвид, че е била омъжена три пъти и е родила три дъщери, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.