Майката на Кирил Петков с тлъста заплата в Канада! (виж тук)

Майката на Кирил Петков с тлъста заплата в Канада! (виж тук)
Гласувайте за статията

Майката на Кирил Петков с 9 бона заплата!

Венета – майката на Кирил Петков, не обича да се появява в медиите и избягва публичността. Тя още живее в Канада и не се връща често у нас. Направи го само за изборната победа на сина си, а после отново бърза да се връща обратно.

Кирил Петков

Кирил Петков и семейството му са добре уредени

Венета работи като управител на клон на една от най-големите и стари библиотеки Канада. Тя управлява веригата от градчето Виктория, провинция Британска Колумбия, където се е установила да живее трайно преди близо три десетилетия.

Заплатата на майката на Кирил Петков е солидна – тя взима почти 6 700 канадски долара, което се равнява на 9000 наши лева.

Преди да емигрира тя е била преподавател по български език и литература. Родена е в Пловдив, завършила е „Българска филология“, специализирала лингвистика и литература в Пловдивски университет. Докато е студентка тя ражда единствения си син, след като се запознава с любимия си Петко Петков.

Бащата на политика по образование и професия е учител по биология. По негова инициатива семейство емигрира за Канада, а преди това той работи на щат като зоолог към БАН.

В чужбина Петков започва изследователска дейност и обикаля Щатите, Амазонка и различни острови и държави, за да изучава особености на природата там, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар