Джулиана Гани не може да види детето си, Илиян не й го дава!

Джулиана Гани не може да види детето си, Илиян не й го дава!
Гласувайте за статията

Драмата между Джулиана Гани и Илиян Найденов продължава!

Джулиана Гани се оплака, че не й дават да си прибере сина, а мъжът й Илиян го държи далеч от нея чак в Северозапада. В стори в Инстаграм Джулка първо успокои феновете си, че малкият Давид е добре и вече му е минало. А после каза, че когато се е разболял, тя е била в Кан по това време и не е имало начин как да се прибере по-рано.

Гани твърди, че няколко пъти е говорила с Илиян, но той не искал да докара детето до Пловдив или в София, а го държи в Монтана, където е при баба си. Нарича майката на мъжа си „бившата ми свекърва“, макар че все още не се е развела за втори път, а това тепърва предстои.

Според Джулиана Илиян правел „истории“, за да изглежда, че тя него искала. И че на малкия нищо не му липсвало. Тя казва още, че „Детето върви с майката“.

Джулка, както сама се нарича, реши да внесе и малко хумор в започналата миналата седмица сага по развода с втория и съпруг. Тя си пусна колаж, на който преди развода е Мона Лиза, а след това е секси съвременна мацка. Направи си и снимка в стилистиката на Анджелина Джоли от ролята й като агент Солт в едноименния екшън.

Сагата започна, когато Гани бе в Кан, а Илиян – тyк. Джулиана реши да се развежда и каза, че го направила заради скандален чат на мъжа й с популярна танцьорка. Илиян обещавал да се съблече гол пред другата, но до фактическа изневяра не стигнал, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар